jeep grand cherokee zg laredo 1 only runs for 2 secs!?

daviding
I'm new, be nice!
Posts: 4
Joined: October 23rd, 2015, 6:10 pm

jeep grand cherokee zg laredo 1 only runs for 2 secs!?

Unread post by daviding » October 23rd, 2015, 6:22 pm

Hi all im new to this i have a jeep zg 1997 laredo the key fob stopped working it will run for 2 sec then die i tried everything i cant get it stay running and yes it has a alarm yes i tried the wire trick and key in the doors any ideas someone must have come across this before?!

Clarkey16
Been here a while
Posts: 210
Joined: November 7th, 2011, 1:32 pm
Location: Wallerawang, NSW

Re: jeep grand cherokee zg laredo 1

Unread post by Clarkey16 » October 23rd, 2015, 7:10 pm

Once you have replaced the battery's in the fob put the key in the ignition & turn to the run position (dash lights on, motor not running) press the lock or unlock button on the fob. This should get the transponder talking to the key fob again.
Yes I did! Built with spanners not chop sticks!

daviding
I'm new, be nice!
Posts: 4
Joined: October 23rd, 2015, 6:10 pm

jeep grand cherokee laredo zg 1997

Unread post by daviding » October 24th, 2015, 3:39 pm

Hi all im new to this i have a jeep zg 1997 laredo the key fob stoped working it will run for 2 sec then die i tryed everything i cant get it stay running an yes it has a alarm yes i tryed the wire trick and key in the doors any ideas som1 must have come across this befor

daviding
I'm new, be nice!
Posts: 4
Joined: October 23rd, 2015, 6:10 pm

Re: jeep grand cherokee zg laredo 1

Unread post by daviding » October 24th, 2015, 3:41 pm

Tryd Clarkey. That it didnt work its a 97

Clarkey16
Been here a while
Posts: 210
Joined: November 7th, 2011, 1:32 pm
Location: Wallerawang, NSW

Re: jeep grand cherokee zg laredo 1 only runs for 2 secs!?

Unread post by Clarkey16 » October 24th, 2015, 4:21 pm

Ok then, have a read of this. Is it similar to your issue?
http://www.ausjeepoffroad.com/forum/sho ... hp?t=93485
Yes I did! Built with spanners not chop sticks!

daviding
I'm new, be nice!
Posts: 4
Joined: October 23rd, 2015, 6:10 pm

Re: jeep grand cherokee zg laredo 1 only runs for 2 secs!?

Unread post by daviding » October 25th, 2015, 4:21 pm

Any 1 have a pic of the key fob certicbord factory fob trying to pin point if there is 3 solders or 2

Clarkey16
Been here a while
Posts: 210
Joined: November 7th, 2011, 1:32 pm
Location: Wallerawang, NSW

Re: jeep grand cherokee zg laredo 1 only runs for 2 secs!?

Unread post by Clarkey16 » October 29th, 2015, 10:29 am

I don't think I can help with your Jeep sorry :(
This may be useful, ZJ manual.
http://www.uscars.biz/uscars/jeep-docum ... j_1996.pdf
Yes I did! Built with spanners not chop sticks!

Return to “Cherokee / Grand Cherokee”