Page 1 of 67

Ask a Moderator

Posted: May 8th, 2010, 2:11 am
by diehard
Having a forum issue, have a suggestion, or just want something clarified?

To save time searching for, messaging and waiting for the response of a moderator, admin or magazine staff, post your question in here, and we'll endeavour to answer it in the clearest, most concise way we can (ie, not 'just because' answers, altho sometimes that IS the only answer!) And of course, if it's a question you don't want to raise here, or something you think shouldn't be aired in public, then you can still PM or email any of the Moderators, Admin, or Staff and they will try to help or put you in contact with someone who can.

Posted: May 8th, 2010, 2:26 am
by diehard
we've spoken to the admins regarding the difficulties with linking to other threads, and they know it's a long standing issue.

Word is the whole site is being redesigned (including a classified section) and the linking issue will be rectified with the roll-out of new software. There is no mentioned time frame for when this will happen.

Until such time as this happens, the only way to post a link is to remove the "www." from the link (so it reads [url]http://4wdmo......etc[/url])

Sorry there isn't any more info than that.

Posted: May 8th, 2010, 6:02 pm
by Sir Snagger
Hi. I've noticed a flaw with the Search Function. Every time I've tried to use it, it's returned results but when I try to view those results it says it has a bad link. Iis this a common problem or just what I'm working on doesn't like it?

Cheers,
Lindsay

Posted: May 8th, 2010, 6:30 pm
by OZZYLUX
not a big issue/problem but when your neutral for 5 minutes or so your automatically logged off could it be made a bit longer then 5 mins

Posted: May 8th, 2010, 6:41 pm
by diehard
Sir Snagger wrote:Hi. I've noticed a flaw with the Search Function. Every time I've tried to use it, it's returned results but when I try to view those results it says it has a bad link. Iis this a common problem or just what I'm working on doesn't like it?

Cheers,
Lindsay
Works OK for me. Some of the really old posts have been archived, and may not link correctly anymore, but I just did a search and even the olderst posts worked OK. Does it happen with every search?

Posted: May 8th, 2010, 6:43 pm
by diehard
OZZYLUX wrote:not a big issue/problem but when your neutral for 5 minutes or so your automatically logged off could it be made a bit longer then 5 mins
Beside your log in details, is a 'remember me' tick box. Once ticked, you dont get logged off.

Posted: May 8th, 2010, 7:42 pm
by Simon4runner
Can you please re activate my account so i can post and see peoples pics. Thanks Simon

Posted: May 8th, 2010, 10:29 pm
by diehard
you obviously can post already....or was it with a different user name you were having issues??

Posted: May 8th, 2010, 10:36 pm
by OZZYLUX
we need a diy/fabrication section

Posted: May 8th, 2010, 10:45 pm
by diehard
unfortunately, moderators dont have access to create, modify or delete sections.

Posted: May 8th, 2010, 11:44 pm
by Harb
I have a DIY group here.... Its only new, so its hasn't been used yet, but a section on the open forum would be great, and I think it is needed..... I will see what I can do.....

Posted: May 9th, 2010, 6:49 am
by DoctorI
diehard wrote:Beside your log in details, is a 'remember me' tick box. Once ticked, you dont get logged off.
How I wish that worked.
I tick that box every time and still have problems. It doesn't actually log me off but it marks all the unread threads as read which is a real pain.

Posted: May 9th, 2010, 9:03 am
by grimbo
that will be your browser settings not accepting cookies.

Posted: May 9th, 2010, 11:14 am
by thommo60series
hey a andyjim243 was trying to private message me the other day it kept coming up with some kind of error and said please contact the administrator l dont know if its an issue with any one else messaging me as no one else has tried can you pass this on to be rectified in due course cheers thomas

Posted: May 9th, 2010, 1:41 pm
by Amy G
Hello,

Just wondering what the 'trackback' feature is when I'm replying to a thread- it looks like there is a space for URLs. What do we use it for?

Cheers!